Revisar l'oferta d'estudis i fomentar la investigació, alguns dels reptes pendents de la UJI

La rectora, Eva Alcón, fa un balanç del primer any en el càrrec i repasa els objectius per al curs que ve.

VÍDEO | Revisar l\'oferta d\'estudis i fomentar la investigació, alguns dels reptes pendents de la UJI

Després del seu primer any com a rectora de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), Eva Alcón fa un balanç de l'exercici. Entre els diferents eixos en què han treballat, Alcón destaca el programa de beques amb les noves ajudes que ara oferta el campus, com és el cas del lloguer. 

S'ha impulsat l'estudiantat estranger i s'ha treballat per l'estabilització del personal de serveis i el professorat. Pel que fa a l'àmbit de la investigació, Alcón assegura haver lluitat per captar i retindre als joves talents, així com per incorporar nous programes per a buscar sinergies entre la Universitat i els departaments de salut de Castelló. 

Per al nou curs, un dels reptes pendents és la incorporació del grau de Ciències de l'Esport, un objectiu que ja tenia marcat per a enguany i del qual ha aconseguit tindre una proposta de pla d'estudis diferenciada i atractiva, segons Alcón. "Ara cal respectar els temps i esperar l'informe final", afegeix. La igualtat i l'empoderament de la dona és una altra de les batalles per la qual la universitat seguirà treballant.

També et pot interessar

stats