Reunió a la Conselleria de Territori per l'abocador de Barxeta

Els alcaldes de Barxeta, Llocnou d'en Fenollet i el Genovés es mostren optimistes després de la reunió amb la directora general de Territori.

La zona d'eliminació de residus ocuparia 128.000 m²
La zona d'eliminació de residus ocuparia 128.000 m²

Els alcaldes de Barxeta, Llocnou d'en Fenollet i el Genovés s'han reunit amb la directora general de Territori, Rosa Pardo, per a expressar-li el desacord a la ubicació d'una planta de tractament de residus industrials i d'un abocador al terme municipal de Barxeta. Els alcaldes han declarat després de la reunió que tenen bones expectatives perquè es tindran en compte les al·legacions que han presentat al projecte.

Segons Vicent Mahiques, alcalde de Barxeta, "la Conselleria s'ha compromés a garantir el màxim rigor tècnic i la seguretat jurídica en la tramitació dels expedients. Això és una garantia molt important per als ajuntaments i els veïns d'aquestes localitats".

Els consistoris argumenten que la zona està al costat d’un paratge natural, i Ecologistes en Acció denuncia que falta l’estudi d’impacte ambiental previ a la declaració d’interés comunitari. El veïnat s'ha organitzat en plataformes i estan arreplegant firmes per a paralitzar les obres. Ja n'han aconseguides més de 2.000.

També et pot interessar

stats