El retorn del pont provoca retencions de fins a quinze quilòmetres a les carreteres

La circulació ara és fluida i les complicacions més destacables s'han concentrat en punts de l'A23, l'A-7, l'A-3, i els accessos a València.

Retencions en l'accés a València per la V-21
Retencions en l'accés a València per la V-21

El retorn del pont de la Constitució i la Immaculada està originant retencions de fins a quinze quilòmetres en alguns punts de la xarxa de carreteres de la Comunitat Valenciana. La primera fase d'aquesta operació tornada, que ha començat aquest diumenge a les 15:00 hores de la vesprada i dura fins a les 22:00 hores, s'ha desenvolupat sense incidències destacables més enllà de l'augment de trànsit habitual.

A la Comunitat Valenciana, el pont festiu acaba aquest diumenge, però el dilluns encara continua la segona fase de l'operació tornada en huit comunitats autònomes més on és festa: Cantàbria, Castella i Lleó, La Rioja, Aragó, Madrid, Astúries, Andalusia i Extremadura. 

Les complicacions més destacables s'han concentrat en els accessos a la ciutat de València, com és habitual, especialment en la V-21 i la V-31, que han tingut nivells alts de congestió durant la vesprada

Fonts de la DGT han confirmat que passades les nou de la nit, la circulació per la xarxa viària valenciana ja és fluida. Tot i això, al llarg de la vesprada s'han registrat retencions de trànsit en punts com l'A-23 en sentit València, des de Sogorb fins a Sot de Ferrer, on hi ha arribat a haver vora quinze quilòmetres de cua. També en l'A-7, sentit Barcelona, diversos accidents sense víctimes han provocat uns deu quilòmetres de retencions des de l'Alcúdia de Crespins fins a la Llosa de Ranes. En l'autovia A-3, direcció València, dos trams han registrat retencions importants: vora dos quilòmetres a Requena i dos a Xiva.

Dotze morts en les carreteres

Des que va començar l'operació eixida del pont de la Constitució i la Immaculada, dijous a les 15:00 hores, han mort dotze persones en els dotze accidents mortals que s'han registrat en les carreteres de tot Espanya. 

També et pot interessar