Retiren un eixam d'abelles situat sobre la porta del centre de salut d'Utiel

La intervenció va obligar a restringir l’accés al centre i l’eixam es va entregar a un apicultor local

Dos efectius dels bombers retiren un eixam d'abelles del centre de salut d'Utiel
Dos dels bombers retiren un eixam d'abelles del centre de salut d'Utiel / Consorci provincial de bombers de València

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han retirat aquest dissabte un eixam d'abelles del centre de salut d'Utiel, situat a la teulada de l'edifici i que suposava un risc, ja que es trobava sobre la porta d'urgències del centre.

Fins al lloc es van mobilitzar bombers i un sergent del parc de bombers de Requena, després de rebre l'avís a les 14:42 hores, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

Els efectius del cos provincial van retirar parcialment l'eixam i van deixar la caixa perquè les abelles continuaren accedint-hi al llarg del dia. Durant la intervenció, es va abalisar la zona i es va restringir l’accés només per a ambulàncies, mentre que l'entrada de vianants va ser desviada per una altra porta.

Les dotacions del parc de Requena van tornar al centre de salut al voltant de les 21:00 hores, quan van comprovar que l'eixam ja s'havia introduït completament dins de la caixa de recollida. Posteriorment, la caixa es va entregar a un apicultor local.

També et pot interessar

stats