Retiren del mercat tres lots de fruites del bosc congelades infectades amb el virus de l'hepatitis

Els productes s'han distribuït a la Comunitat Valenciana i també a Andalusia, les Balears, Catalunya, Castella i Lleó, Múrcia i el País Basc

Lots de fruites del bosc congelades infectades amb el virus de l'hepatitis
Lots de fruites del bosc congelades infectades amb el virus de l'hepatitis

Les autoritats sanitàries estan verificant la retirada del mercat de tres lots de fruites del bosc congelades de la marca Ardo que estan infectades amb el virus de l'hepatitis A i que han sigut distribuïdes a Andalusia, les Balears, Catalunya, Castella i Lleó, Múrcia, la Comunitat Valenciana i el País Basc, segons ha publicat l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) en un comunicat.

En concret, és el producte Fruitberry mix (mescla de fruites congelades), en envasos d'1 i 2,5 quilos, procedents de Bèlgica, i es venen en bossa de plàstic, segons ha detallat Aesan. Es tracta del lot 586 22130 (consum preferent 10.11.2024) i 586 22131 (consum preferent 11.11.2024) en presentació d'1 quilo; i el lot 586 22131 (consum preferent 31.05.2024) de 2,5 quilos.

De moment, sense persones afectades

De moment, no hi ha persones afectades associades a aquesta alerta, segons les mateixes fonts. Es recomana als consumidors que tinguen al seu domicili el producte inclòs en aquesta alerta que s'abstinguen de consumir-lo i el retornen al punt de compra.

També et pot interessar

stats