Retiren lots de xocolate redó per proteïnes de llet no detallades en etiquetatge

S’ha detectat la distribució a la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Aragó

Producte retirar del mercat per l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició
Producte retirat del mercat per l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició / Productos Andreu

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) està verificant la retirada del mercat d'onze lots de xocolate redó a la tassa de la marca Andreu per contindre proteïnes de llet no inclosa en l'etiquetatge que pot afectar persones al·lèrgiques.

La distribució inicial s'ha detectat en Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Aragó, si bé no és descartable que puga haver-hi redistribucions a altres comunitats autònomes, segons ha informat l'Aesan.

En concret, es tracta del producte xocolate familiar a la tassa de la marca Andreu, presentat en blíster de 5 unitats de 50 grams cadascun, a temperatura ambient i amb codi de barres: 8428497100034.

Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques a les proteïnes de la llet que s'abstinguen de consumir-lo. El seu consum no comporta cap risc per a la resta de la població.

També et pot interessar

stats