Retiren lots de xocolate redó per proteïnes de llet no detallades en etiquetatge
S’ha detectat la distribució a la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Aragó
L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) està verificant la retirada del mercat d'onze lots de xocolate redó a la tassa de la marca Andreu per contindre proteïnes de llet no inclosa en l'etiquetatge que pot afectar persones al·lèrgiques.
La distribució inicial s'ha detectat en Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Aragó, si bé no és descartable que puga haver-hi redistribucions a altres comunitats autònomes, segons ha informat l'Aesan.
En concret, es tracta del producte xocolate familiar a la tassa de la marca Andreu, presentat en blíster de 5 unitats de 50 grams cadascun, a temperatura ambient i amb codi de barres: 8428497100034.
Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques a les proteïnes de la llet que s'abstinguen de consumir-lo. El seu consum no comporta cap risc per a la resta de la població.