Retiren les galetes Hacendado per la presència de traces d'avellana no declarada

Es tracta del lot L012256 031000P amb data de consum preferent 06/2023, en paquets de 645 grams

Imatge d'exemple del producte que s'ha retirat
Imatge d'exemple del producte que s'ha retirat / Mercadona

Les autoritats sanitàries han verificat la retirada del mercat d'un lot de galetes Hacendado, la marca blanca de Mercadona, que s'havia posat a la venda en 70 les sucursals, per la possible presència de traces d'avellana no inclosa a l'etiquetatge, la qual cosa pot afectar els al·lèrgics, segons ha explicat aquest dimecres l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan).

En concret, es tracta del lot L012256 031000P amb data de consum preferent 06/2023 de les galetes Relieve, en paquets de 645 grams. Aesan ha recordat que el consum d'aquest producte no comporta cap risc per a la població que no siga al·lèrgica a l'avellana.

Com a mesura de precaució, es recomana als al·lèrgics a l'avellana que pogueren tindre el producte a casa que s'abstinguen de consumir-lo.

D'acord amb la política de Mercadona, si el client té aquest lot del producte i vol retornar-lo se li reintegrarà l'import a la botiga més pròxima. Tant l’empresa com la distribuïdora han demanat disculpes a tots els clients pels inconvenients causats.

També et pot interessar

stats