Retirada en les Goles del Millars una plantació il·legal de marihuana camuflada en la vegetació

El servei de vigilància ja havia trobat en la mateixa ubicació altres plantes de marihuana també camuflades entre la vegetació

Una planta de marihuana
Una planta de marihuana / Consorci del riu Millars

El servei de vigilància del Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars ha retirat de les Goles una xicoteta plantació il·legal d'exemplars de cànnabis que alguna persona havia camuflat entre la vegetació espessa de la zona.

La troballa s'ha produït en el transcurs de les rutes de vigilància que diàriament realitzen els guardes rurals del consorci (format pels ajuntaments de Vila-real, Borriana, Almassora, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana) al llarg dels 14 quilòmetres lineals de paratge fluvial protegit. Els exemplars de cànnabis estaven plantats en terra i ben camuflats entre la vegetació palustre de la zona. Les plantes les cuidaven i les regaven amb regularitat perquè la terra estava humida.

Els responsables de la troballa informaren la Guàrdia Civil de Borriana d'aquesta situació. La plantació il·legal s'ha retirat per a ser destruïda. Fa uns anys el mateix servei de vigilància va trobar en la mateixa ubicació altres plantes de marihuana també camuflades entre la vegetació.

El procediment en aquell moment va ser el mateix que ara, es va avisar el Seprona de la Guàrdia Civil perquè més tard les plantes es retirades i es destruïren. El mes de febrer passat el Servei de Guarderia Rural va localitzar en la zona baixa del paisatge protegit una gran quantitat de bosses de fem negre amb moltes plantes de marihuana tallades de soca-rel, cosa que també es va denunciar davant la Guàrdia Civil de Borriana.

També et pot interessar

stats