Retencions de fins a vora sis quilòmetres en l’inici de la segona fase de l’operació eixida

Més d’1,1 milions de desplaçaments de llarg recorregut travessaran les carreteres valencianes des d’aquest dimecres fins a la mitjanit de l’1 d’abril

Retencions en l'A-3 de València
Retencions a l'A-3 de València / DGT

La segona fase de l’operació eixida de Setmana Santa 2024 ha arrancat aquest dimecres a les 15:00 h amb diverses retencions a les carreteres valencianes; la més destacable, de vora sis quilòmetres, a l’A-3, entre Xiva i València. 

Segons la informació de la Direcció General de Trànsit (DGT), a última hora de la vesprada hi ha hagut circulació lenta en l'A-3 a l'altura de Riba-roja (Horta Sud) en direcció València d'uns tres quilòmetres, així com en l'entrada a la ciutat per aquesta via. A més de les previsibles retencions, s’han produït alguns incidents que han deixat obstacles fixos en vies, com ara l'A-7 al seu pas pel Puig (Horta Nord), també amb vora sis quilòmetres de retenció en sentit Alacant, després d'un accident ocorregut en aquesta via ja solucionat. També a les entrades a València per la V-21, amb quatre quilòmetres de retenció lenta, i per la V-31 (Pista de Silla), amb uns tres quilòmetres.

També hi ha hagut complicacions per accidents al llarg de la vesprada en diversos punts del país, entre ells a Xirivella (Horta Sud), a l'entrada a València per l'A-3, segons ha informat la DGT a través de les xarxes socials.

Més d’1,1 milions de desplaçaments de llarg recorregut travessaran les carreteres valencianes des d’aquest dimecres, a partir de les tres de la vesprada, i fins a la mitja nit de l’1 d’abril.

Segons les dades de la Direcció General de Trànsit (DGT), el 12% dels llargs viatges per carretera que s’emprendran aquests dies a Espanya passaran pel nostre territori, el que en termes absoluts suposa 9,6 milions de moviments.

La DGT preveu que les hores més conflictives aquest dimecres siguen de les 16:00 a les 21:00 h. La delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha convidat la ciutadania a evitar, en la mesura que siga possible, els dies i les hores de major afluència de trànsit.

També et pot interessar

stats