Retencions a l'entrada de València i en punts del Baix Segura i de la Plana Alta en la segona fase de trànsit de Nadal

La DGT preveu 4.520.000 desplaçaments de llarg recorregut aquests dies

Tràfic
Tràfic

Els principals accessos per carretera a Madrid, Barcelona i València registren retencions en aquests moments, segons informa l'últim butlletí de la Direcció General de Trànsit. Al començament de l'operació eixida amb motiu de Cap d'Any, l'entrada a València per l'A-3 està aturada per un sinistre a l'altura de Quart de Poblet.

A Benejússer, al Baix Segura, la circulació està interrompuda per un accident a la CV-920 del quilòmetre 5,5 al 6,5 en els dos sentits. I a la Llosa, a la Plana Alta, l'AP-7 presenta sis quilòmetres de congestió en direcció a València, segons dades de la DGT.

Trànsit preveu 4.520.000 desplaçaments de llarg recorregut durant la segona fase de l'operació eixida de Nadal 2023. Ha posat en marxa un dispositiu que ha començat aquest divendres a les 15.00 hores i es prolongarà fins a les 23.59 hores del dilluns 1 de gener del 2024.

L'objectiu d'aquest dispositiu especial de Trànsit "és vetlar per la seguretat dels usuaris de la via". La majoria dels destins triats són segona residència, zones de muntanya per a la pràctica d'esports, zones d'atracció turística hivernal, així com àrees comercials.

Trànsit informa que les hores més desfavorables per a viatjar seran de les 18.00 a les 21.00 del divendres 29 i les 10.00 i les 13.00 hores del dissabte 30 de desembre en sentit eixida dels grans nuclis urbans. En sentit entrada, entre les 19.00 i les 21.00 hores del dilluns 1 de gener.

Una aglomeració que comença en aquestes hores després d'un inici de dia tranquil per la jornada laboral. L'entrada a Madrid per l'A-4 a Pinto i per l'A-6 a El Plantío i d'eixida per l'A-3 a Rivas-Vaciamadrid.

També et pot interessar

stats