Nous retards en la línia C2 de rodalies entre València Nord i Xàtiva per una avaria

La línia acumula retards de deu a quinze minuts per la incidència, que s'ha donat per resolta a les 8:22 hores

Rodalia de València incorpora la devolució ràpida de bitllets en cas de retards
Un tren de rodalia en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Les persones usuàries de la línia 2 de rodalies de Renfe, que connecta Moixent, Xàtiva i València, han patit retards entre deu i quinze minuts a primera hora del matí en tots els combois. El gestor de la infraestructura, Adif, ha informat d'una avaria de maquinària d'obra a l'estació de Benifaió (Ribera Alta) i Renfe ha advertit els passatgers a través de Twitter de "demores significatives" en hora punta. La incidència s'ha resolt a les 8:22 h segons ha comunicat Renfe en un missatge per Twitter, en el qual ha informat els passatgers que "els trens recuperaran gradualment la freqüència habitual de pas".

La incidència ha causat la cancel·lació dels primers trens de la jornada, la connexió Silla-Xàtiva 6:51 (6:55 h) i en sentit contrari, entre Xàtiva-Silla (6:55 h). Les persones usuàries han hagut d'esperar almenys un quart d'hora per a pujar al tren següent. 

La C2 és una de les línies assenyalades en les crítiques dels usuaris contra el servei de rodalies, per la saturació dels combois i els retards ocasionals, que afecten un de cada deu combois, segons informació de Tren Suprimit, la plataforma de Compromís per a reclamar a l'Estat la gestió del servei de trens de proximitat de la Comunitat Valenciana. 

La nova incidència té lloc l'endemà de l'anunci del govern espanyol d'una bonificació de del 100% dels abonaments de rodalies i mitjana distància de Renfe des de l'1 de setembre, en el marc del programa d'ajudes per a minimitzar els efectes de la inflació.

També et pot interessar

stats