Retards de més de dues hores almenys en sis trens d'alta velocitat entre Madrid i la Comunitat Valenciana

Els passatgers que procedisquen de València i Alacant acaben el recorregut a Atocha en lloc de Chamartín

Col·lapse en l'estació de Chamartín per l'incident ocorregut este divendres / À Punt NTC

Un incident pròxim a l’estació de Chamartín, a Madrid, que passat este divendres a les 18:00 hores, afecta la circulació almenys de sis trens d'alta velocitat (dades de les 20:30 hores) que enllacen l’estació amb la Comunitat Valenciana. L'alta velocitat connecta Madrid amb València i Alacant. 

Adif ha informat que la incidència ja s’ha solucionat, però l’avaria ha causat retards en Renfe de vint minuts fins a més de dos hores, segons han informat a À Punt Notícies.  

Per la seua banda, Renfe ha explicat que els trens amb origen a València, Alacant i Múrcia estan acabant el recorregut a Atocha en lloc de Chamartín, com habitualment. Per contra, els passatgers amb destinació a la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia són transbordats en un tren de Rodalia de Chamartín a Atocha, des d'on continuen al destí respectiu.

La companyia ha activat el protocol habitual amb els serveis d'emergències i seguretat, després de l’atropellament d’una persona que ha accedit, sense autorització, prop de les vies a Méndez Álvaro.

També et pot interessar

stats