Resultat negatiu en totes les PCR al campus d’estiu Illa de Vinaròs després del positiu d’un monitor

Les persones que han tingut contacte amb el treballador contagiat es mantindran en quarantena, seguint el protocol de Salut Pública.

Imatge d'arxiu d'un campament d'estiu
Imatge d'arxiu d'un campament d'estiu / À Punt NTC

L’Ajuntament de Vinaròs (Baix Maestrat) ha confirmat que han donat negatiu totes les proves PCR que s’han fet al personal treballador i als usuaris del campus d'estiu Illa de Vinaròs, després que un monitor donara positiu. A més, des del consistori han explicat que totes les persones que han tingut contacte amb el treballador contagiat es mantindran en quarantena a pesar del resultat negatiu de les proves, seguint el protocol de Salut Pública.

Així mateix, Vinaròs demana que “no s'abaixe la guàrdia” i recorda l’ús obligatori de la mascareta i la importància de mantindre la distància de seguretat i llavar-se les mans.

Segons l'últim balanç oficial efectuat aquest divendres, hi ha 709 casos actius a tota la Comunitat Valenciana, però en aquesta xifra no estan inclosos el cas registrat a Vallada (Costera), els dotze positius entre la plantilla de les discoteques Umbracle i Mya de València, ni els 39 registrats a Peníscola, ja que la Conselleria de Sanitat no actualitzarà les dades oficials de coronavirus fins al dilluns.

També et pot interessar

stats