El restaurant de l'Illa de Benidorm ha de regularitzar la seua situació o serà assolat

Costes li ha donat tres mesos de termini per a presentar la documentació que falta.

VÍDEO | El restaurant de l'Illa de Benidorm ha de regularitzar la seua situació o serà assolat

A principis de 2019 la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, que depén del Ministeri de Transició Ecològica, va ordenar retirar totes les instal·lacionsvinculades al negoci d'hoteleria de l'Illa de Benidorm. Però l'activitat en aquest restaurant que administrativament ni tan sols existeix ha continuat amb normalitat fins i tot aquest estiu.

Ara el mateix organisme ha donat un termini de tres mesos al restaurant per a presentar tota la documentació i els permisos que li falten per a regularitzar la situació o serà enderrocat.

L'Ajuntament de Benidorm, en un intent d'evitar el perjuí ecològic i mediambiental que pot causar al fons marí de l'Illa assolar totes les edificacions, va proposar reaprofitar les estructures existents per a fer-hi un centre d'interpretació del parc natural de la serra Gelada, dins del qual està l'Illa.

Aquest restaurant que ara ocupa vora tres-cents metres de l'Illa va començar en els anys 60 com una caseta de vigilància, però ha anat creixent sense llicències durant els últims 60 anys fins que l'Ajuntament va denegar-li'n la d'obertura, fet que va dur el Parlament Europeu a investigar les irregularitats en la seua explotació.

També et pot interessar

stats