El restaurant BonAmb, de Xàbia, guardonat amb tres Sols de la Guia Repsol

La Comunitat Valenciana suma enguany set nous Sols Repsol i passa a ser la cinquena comunitat en nombre de restaurants assolellats.

El xef del restaurant BonAmb, Alberto Ferruz. Europa Press
El xef del restaurant BonAmb, Alberto Ferruz. Europa Press

La Guia Repsol ha guardonat amb tres Sols el restaurant BonAmb de Xàbia, del xef Alberto Ferruz. A més, ha reconegut sis locals valencians més, com La Salita, de Begoña Rodrigo, i Monastrell, de María José San Román, que n’han rebut dos; mentre que Audrey's, Beat, El Rodat i Sents n’han rebut un. 

D'aquesta manera la Comunitat Valenciana en suma ja un total de 46 i és la cinquena comunitat. 

La Guia Repsol celebra el 40 aniversari en una edició en què han seleccionat en tot Espanya més de 80 restaurants amb Sol Repsol: 5 amb tres, 23 amb dos i 53 amb un.

El restaurant BonAmb, a Xàbia, es converteix en el quart que rep aquest reconeixement al territori valencià, ja que se suma a L'Escaleta (Cocentaina), al restaurant Quique Dacosta (Dénia) i al Ricard Camarena Restaurant (València).

També et pot interessar