Els residents d’aquest centre d’Albuixec ja són immunes al coronavirus

Fa huit dies van rebre la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19, i no poden estar més contents.

VÍDEO | Els residents d’aquest centre d’Albuixec ja són immunes al coronavirus

Entre la població que ja ha rebut la segona dosi de la vacuna hi ha molts majors que viuen en geriàtrics. És el cas de la residència Dos Palmeras, d’Albuixec, on els i les residents ja són immunes contra el coronavirus, una notícia que han celebrat, encara que saben que de moment no poden abaixar la guàrdia ni les mesures de seguretat.

“Hem de seguir els mateixos protocols de ventilació, higiene i seguretat”, ha confirmat Jesús Jarillo, director de la residència Dos Palmeras. D’altra banda, algunes residents han expressat en À Punt NTC la seua felicitat per haver-se posat la vacuna, i han assegurat que tenen braços de ferro i que no han notat “res”.

També els treballadors i les treballadores del centre han rebut la vacuna amb molta “emoció”. “No deixa de ser una esperança per a tots, la llum al final del túnel”, ha declarat Olimpya Navarro, infermera.

Els majors residents en aquest geriàtric també han trobat un moment per a llançar un missatge als més desconfiats. “Açò [la vacuna] és el millor. L’han treta perquè ens posem tots templats… i alguns la menyspreen. Això no”, ha compartit una d'aquestes residents.

També et pot interessar

stats