Rescaten una xiqueta ferida en quedar enganxada pel braç en una piscina d'Alzira

Una dotació de bombers i una unitat de Suport Vital Bàsic s'han desplaçat al lloc dels fets

Imatges del rescat dels bombers
Imatges del rescat dels bombers / Consorci Provincial de Bombers de València

Una dotació dels bombers del Consorci Provincial de València ha rescatat aquest dimarts una xiqueta que ha resultat ferida després de quedar enganxada per un braç en el sistema d'inducció d'una piscina d'Alzira (Ribera Alta), amb el cap fora de l'aigua. 

Fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències han informat que a les 14:10 hores han rebut un avís que alertava que s'havia produït el succés. Fins al lloc s'ha mobilitzat una unitat de suport vital bàsic. Segons les mateixes fonts, en l'avís indicava que el braç de la xiqueta havia quedat enganxat en el sistema d'inducció i s'especificava que la menor tenia el cap fora de l'aigua.

Des del Consorci de Bombers, per la seua banda, han informat que, després de rebre l'avís, s'ha traslladat fins a la piscina, situada al carrer de la Mare de Déu de la Murta, una dotació de bombers. Han detallat, igualment, que després de diversos esforços, els bombers han aconseguit alliberar-la i li han tallat el tros de tub que l’empresonava. Després els sanitaris s'han fet càrrec de la xiqueta, han afegit les fonts. La xiqueta, que té una edat que ronda els tres anys, l'han traslladada a l'Hospital de la Ribera. 

També et pot interessar

stats