Rescaten una senderista en caure de quatre metres al Barranc de l'Infern

La dona de 28 anys, que ha patit un traumatisme cranioencefàlic amb pèrdua de consciència, ha sigut traslladada a l'Hospital de Dénia

Moment del rescat en helicòpter de la senderista
L'helicòpter que ha participat en les tasques de rescat / Bombers d'Alacant
02 de juny 2024 - 19:28

Una dona de 28 anys ha sigut rescatada per un helicòpter este diumenge, després de caure de quatre metres al Barranc de l'Infern, a la Vall de Laguar (Marina Alta). La caiguda li ha provocat un traumatisme cranioencefàlic i una pèrdua de consciència, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

L'accident s'ha produït en l'ascens per les grapes de la Cova Santa. En rebre l'avís de l'accident passades les 10:00 h, i donada la dificultat d'accés a la zona, coneguda popularment com la catedral del senderisme, els serveis d'emergència hi han desplaçat un helicòpter amb un equip especialitzat en rescat de muntanya.

Quan els rescatadors del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han arribat, la dona ja havia recobrat la consciència. Se li ha practicat una primera atenció amb medicació, collarí i cinturó pelvià. Posteriorment, l'han transportada en llitera uns 20 minuts fins al lloc de recollida de l'helicòpter. Una vegada al parc de bombers de Dénia, la dona ha sigut traslladada en una ambulància a l'Hospital de Dénia.

El Consorci de Bombers ha agraït l'ajuda d'un senderista i company de la víctima.

També et pot interessar

stats