Rescaten una menor de quatre anys tancada al balcó de casa a Ibi

Els agents de la Policia Local han donat comunicat el succés als Serveis Socials de l'Ajuntament i a la Fiscalia de Menors

Moments del rescat de la menor, tancada en el balcó de sa casa, a Ibi
Moments del rescat de la menor, tancada en el balcó de sa casa, a Ibi / Ajuntament d'Ibi

Una xiqueta de quatre anys ha sigut rescatada aquest dijous del balcó de sa casa a Ibi, a l'Alcoià, on estava tancada a soles i només amb roba interior. L’avís, que l'han donat alguns veïns després d’escoltar-la plorar, ha arribat al voltant de les 13:15 hores. 

La Policia Local d'Ibi ha arribat a aquest habitatge, situat en un primer pis, al carrer de Sant Roc del municipi, on han necessitat l’ajuda dels bombers per accedir al balcó amb una escala. Una vegada allí, han verificat que la porta d'entrada estava tancada amb clau i això ha fet necessari forçar el pany per a obrir i traure'n amb seguretat la menor. 

Després de comprovar que la xiqueta es trobava sola i que no hi havia cap adult més amb ella, l’han deixada en mans d’un familiar, que viu al mateix edifici, però una planta més damunt. La menor estava allí tot el matí, sense vestir-se ni desdejunar.

El veïnat ha ajudat a identificar la mare, absent i a la qual no s’ha pogut contactar ni localitzar a pesar dels múltiples intents. Segons les primeres investigacions, és la tercera vegada que la mare de la xiqueta incorre en un comportament d'aquest tipus.

Els agents de la Policia Local han comunicat el succés tant al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Ibi com a la Fiscalia de Menors, per ser aquest un presumpte delicte d'abandó d'un menor.

També et pot interessar

stats