Rescaten una dona a la Cova Tallada després de fracturar-se la cama en baixar d'un caiac

Davant la dificultat del rescat per mar de la dona, de 33 anys, els efectius del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant han procedit al rescat amb l'helicòpter Alpha 1

Moment del rescat d'una dona a la Cova Tallada / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han rescatat aquest divendres una dona de 33 anys després de fracturar-se la cama en baixar del caiac a les Rotes, a la Cova Tallada, a la comarca de la Marina Alta, segons ha informat el cos de bombers.

Imatges del moment del rescat
Imatges del moment del rescat / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

L'avís s'ha rebut poc abans de les 12:30 hores, quan una dona que anava en caiac ha patit una caiguda per la humitat del sòl en baixar de l'embarcació. La dona s'ha trencat la tíbia i el peroné a conseqüència de la caiguda.

Fins al lloc s'han desplaçat efectius del Consorci Provincial, que, en un primer moment, han quedat a l'espera perquè el rescat per mar presentava "dificultats". 

Moment del rescat a la Cova Tallada
Moment del rescat a la Cova Tallada / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Finalment, la dona ha sigut rescatada per l'helicòpter Alpha 1, mitjançant el qual ha sigut traslladada fins al parc de bombers de Dénia, on esperava l'ambulància per al trasllat a l'hospital. La intervenció ha finalitzat poc abans de les 14:00 hores, moment en què l'helicòpter ha tornat al parc de Sant Vicent del Raspeig.

També et pot interessar

stats