Rescaten una dona al Barranc de la Mela, la cinquena en un mes

En els cinc casos l’accidentada era una dona amb fractura en membres inferiors

Rescat d'una dona al barranc de Mela (Marina Baixa) / Twitter: @gruporescateba

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant s’ha mobilitzat aquest dijous per a rescatar una dona que s’ha colpejat amb una roca al barranc de Mela a l’Abdet, una pedania de Confrides, a la Marina Baixa. 

L’accident s’ha produït a les 12:48 hores, quan una dona de 34 anys que feia barranquisme s’ha pegat un colp amb una roca i s’ha ferit el turmell. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat un helicòpter Alpha 1 i un grup especial de rescat que han tret la dona del barranc amb una grua.

Sembla que la dona s’ha fet mal al peu mentre es deixava caure per un tobogan. El diagnòstic preliminar és un possible turmell dislocat a causa del colp.

És el cinqué rescat de les mateixes característiques en la mateixa zona en un mes, segons el consorci, que especifica que totes les persones accidentades eren dones amb una fractura en membres inferiors. Es tractaria, assenyalen, d’una qüestió de densitat òssia, que sol ser menor en les dones perquè la densitat òssia màxima que tenen és més baixa que en els homes. 

També et pot interessar

stats