Rescaten una dona de 80 anys de l’interior d’un pou a Alacant

Quan els equips d'emergència han arribat al lloc dels fets, han trobat la dona a l'interior del pou penjant d'una mànega.

La dona, després de ser rescatada, ha sigut atesa pels serveis sanitaris i traslladada a un centre hospitalari
La dona, després de ser rescatada, ha sigut atesa pels serveis sanitaris i traslladada a un centre hospitalari

El Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) de l'Ajuntament d'Alacant, ha rescatat aquest dilluns, 17 de setembre, una persona de 80 anys que ha caigut a l'interior d'un pou de trenta metres de profunditat, situat en el jardí d'una casa del carrer de Concha Espina.

Segons fonts del SPEIS, una persona ha cridat al 112 cap a les 9:30 hores per a avisar de la caiguda d'una persona en un pou, i immediatament s'hi han desplaçat dues patrulles de la Policia Local d'Alacant i dues dotacions de bombers, juntament amb la Unitat de Rescat en Muntanya, i un vehicle del Samu.

Quan els bombers hi han arribat, han comprovat que a l'interior del pou, i a una profunditat d'uns sis metres, hi havia una dona que penjava d’una mànega. A causa de la gravetat de l'emergència, ja que la dona no tenia forces per a sostindre’s, els bombers han coordinant un rescat ràpid per a traure-la del pou.

La dona, després de ser rescatada, ha sigut atesa pels serveis sanitaris i traslladada a un centre hospitalari.

També et pot interessar

stats