Rescaten un veí d'Alcoi que va eixir a buscar bolets a la zona de la Font Roja

Dos menors més han sigut rescatats després de perdre's a la serra de Redovà.

L'home desaparegut va caure en una zona escarpada i es va trencar les costelles
L'home desaparegut va caure en una zona escarpada i es va trencar les costelles / Turisme Alcoi

Un home de 56 anys, veí d'Alcoi, ha sigut rescatat aquesta matinada després de caure per una fondalada al paratge de l'ermita de Sant Antoni, a la Font Roja d'Alcoi. L'home havia eixit de casa de vesprada a buscar bolets i, com que no tornava, a la mitjanit, la família va alertar el 112. La Policia Local va posar en marxa un dispositu de localització que va permetre trobar el cotxe de l'home i, posteriorment, escoltar els crits del boletaire demanant ajuda. 

L'home havia caigut per una fondalada situada a la Venta Saltera i havia rodat entre 40 i 50 metres en un desnivell del terreny. El colp li va trencar les costelles i això va provocar que anara perdent forces i deixara de contestar els crits d'alerta de la policia. La participació en el dispositu de la unitat canina del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant va ser clau per a trobar-lo a 500 metres d'on havien trobat el cotxe, en una zona molt escarpada i plena de matolls.

El rescat va durar dues hores perquè l'home va ser tret amb llitera i traslladat a l'hospital en una unitat de suport vital bàsic.

Els bombers d'Oriola rescaten dos joves a la serra de Redovà

D'altra banda, dos menors de 7 i 15 anys, van ser rescatats ahir a la serra de Redovà. Havien passat el dia en el refugi però sembla que no van trobar les indicacions per a descendir i per això van decidir tornar al refugi i telefonar a les famílies, que de seguida alertaren el 112 i s'activà el dispositiu dels bomber del parc d'Oriola per a trobar-los.

També et pot interessar

stats