Rescaten un home que es va precipitar pel penya-segat d'una cala de Benidorm

Els serveis d'emergència assisteixen un home més que va caure d'un balcó a Xàbia

Rescat de l'home accidentat
Rescat de l'home accidentat / Bombers Diputació d'Alacant

Els serveis d'emergència de la Comunitat Valenciana han hagut d'atendre dos homes que s'han precipitat, un des d'un penya-segat del terme de Benidorm i l'altre des d'un balcó de Xàbia, en poques hores de diferència.

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han rescatat un home que es va precipitar per un penya-segat de la Cala de Finestrat, a Benidorm, i va caure a la mar. Una vegada allí, el va ajudar un submarinista i el va deixar sobre una roca.

El ferit va ser rescatat en la zona baixa del penya-segat mitjançant llitera i línia de seguretat. En el dispositiu va participar una unitat de comandament de Prefectura, una bomba urbana pesada, un cap i quatre bombers del parc de Benidorm.

Un equip mèdic del SAMU va assistir l'home rescatat, de 34 anys. Presentava traumatisme en una cama i el van traslladar a l'hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa.

L'incident es va produir al voltant de les 21:30 hores d'aquest dilluns i la intervenció va finalitzar a les 23:50 hores.

Un home cau d'un balcó a Xàbia

D'altra banda, a penes unes hores després, a les 7, s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir a un home ferit al carrer Pebrella de Xàbia, després de caure accidentalment des d'un balcó, a uns tres metres d'altura.

Els serveis mèdics l'han assistit per traumatisme cranioencefàlic. Després d'estabilitzar-lo, una l'ambulància del SAMU ha traslladat el ferit, del qual no se sap l'edat, a l'Hospital Marina Alta de Dénia.

També et pot interessar

stats