Rescaten un home en caure des de la muralla del castell de Santa Bàrbera d'Alacant

L'home ha patit una caiguda des d'uns cinc metres. A pesar de quedar atrapat i ferit en una zona de difícil accés, ell mateix ha pogut tocar als serveis d'emergència

Rescat al castell de Santa Bárbara aquest dimarts
Rescat al castell de Santa Bàrbera, aquest dimarts / Bombers de l'Ajuntament d'Alacant

Sis membres de Bombers de l'Ajuntament de la ciutat d'Alacant han rescatat aquest dimarts un home de 33 anys que havia caigut des del castell de Santa Bàrbera, d'una altura de cinc metres. A conseqüència de la caiguda havia quedat atrapat i ferit en una zona de difícil accés.

Els fets han ocorregut passades les 11.45 hores, quan els serveis d'emergència han quedat alertats a través d'una telefonada que ha fet el mateix ferit, que els ha explicat que havia patit una caiguda i sol·licitava ajuda.

Al lloc s'ha desplaçat la unitat de Recerca i Rescat de Bombers de l'Ajuntament, juntament amb la Policia Local, que han pogut mantindre la comunicació amb la persona ferida per a localitzar el punt exacte on estava.

Després d'una intervenció de mitja hora, els bombers han pogut arribar a aquesta persona, que patia politraumatismes. Els sis bombers han pogut accedir per una senda lateral amb la llitera de rescat de muntanya al lloc on es trobava la persona que havia patit la caiguda per causes que s'investiguen.

Finalment, els bombers han pogut immobilitzar-lo i rescatar-lo per a traslladar-lo en ambulància del SAMU a un centre hospitalari.

També et pot interessar

stats