Rescaten un home atrapat a un terraplé a Benifairó de la Valldigna gràcies a una sabata que va poder llançar

El ferit estava entre els matolls amb múltiples lesions, deshidratat i inconscient

Una ambulància arriba al lloc dels fets per a transportar al ferit fins a l'hospital / À Punt NTC

Una sabata li ha salvat la vida. Un home de 58 anys, que va caure per un terraplé a Benifairó de la Valldigna i es va quedar atrapat durant més de 24 hores, per a fer-se veure no va tindre millor ocurrència que llançar un dels mocassins que duia al camí des d'on havia esvarat. Algú el va veure i va servir per a trobar-lo amb vida.

Ara es recupera en la unitat de cures intensives de l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, després de rebre respiració assistida.

La víctima estava immobilitzada en un barranc de la zona de la pujada al castell de la Reina Mora (castell de Marinyén) de Benifairó de la Valldigna.

El dissabte, la Guàrdia Civil va rebre una denúncia per desaparició. Als agents se'ls va informar que portava desaparegut des del migdia del divendres.

Es va posar immediatament en marxa el dispositiu de cerca i localització format per diferents patrulles de la Guàrdia Civil, la Policia Local de Simat de la Valldigna i Benifairó de la Valldigna, i uns 20 voluntaris.

L'home va ser localitzat per un agent que estava fora de servei en un terraplé del barranc gràcies a la sabata que hi havia al camí. Es trobava atrapat entre els matolls amb múltiples lesions, deshidratat i inconscient, motiu pel qual l'agent li va practicar els primers auxilis, i l'home hi reaccionà. Finalment, va ser traslladat en una ambulància a l'hospital.

Rescat d'un home de 74 anys perdut a Canet d'en Berenguer

A més d'aquest rescat, els agents van rebre la vesprada de dilluns un avís en el qual s'informava que un home de 74 anys havia desaparegut a Canet d'en Berenguer. L'home havia eixit del seu domicili a tirar el fem a les 12:00 hores i a les 17.00 hores no havia tornat a casa.

L'home va ser localitzat per una patrulla de la Guàrdia Civil, divagant per la vora de la carretera CV-3175. Segons va dir als agents, estava "cansat" i "tenia gana".

També et pot interessar

stats