La mar retorna mort el dofí rescatat a Cullera

L’animal havia quedat encallat a la platja i l'Oceanogràfic l'havia ajudat a tornar a la mar

Imatges del moment del rescat / Oceanogràfic de València

L'Ajuntament de Cullera ha informat que el dofí que han rescatat a la platja de Cullera aquest matí ha mort finalment, després de tornar a la costa. Lamentablement, la jove femella, que estava desorientada, ha tornat al cap d'unes hores a la costa i no l'han aconseguida reanimar. Un equip de l'Oceanogràfic se l'ha emportada per a fer una anàlisi que permeta saber les causes de la mort.

L'animal havia aparegut desorientat a la costa de Cullera. El va vore un veí del poble qui, durant el matí d'aquest dimarts, va detectat la presència del mamífer prop de l'arenal de la platja de Cullera. Una vegada ha telefonat al 112, s'ha activat el protocol previst en aquests casos.

Efectius del Seprona, agents de la Policia Local i veterinaris de l’Oceanogràfic havien atés l'animal, i després de salvar -li la vida, l'havien retornat a la mar. Es tractava d'un dofí ratllat, una espècie molt comuna al Mediterrani.

Des de la regidoria de Benestar Animal, la seua portaveu Marta Tur ha agraït la col·laboració del ciutadà que ha alertat.

També et pot interessar

stats