Rescaten un banyista ferit en una zona rocosa a l'illa de Tabarca

Al jove l'han atés els serveis sanitaris de l'illa i l'han evacuat en helicòpter a l'Hospital General d'Alacant

Imatge d'arxiu de l'illa de Tabarca
Imatge d'arxiu de l'illa de Tabarca / À Punt NTC

La Policia Local i els bombers d'Alacant han rescatat aquest dijous un banyista de 26 anys que ha resultat ferit després de patir un accident en una zona rocosa en la cala del Francés, a l'illa de Tabarca, segons ha informat la Regidoria de Seguretat.

Al jove l'han atés els serveis sanitaris de l'illa i l'han evacuat en helicòpter a l'Hospital General d'Alacant.

Segons fonts policials, al voltant de les 18:45 hores han avisat la Policia d'aquest incident, per causes que s'investiguen.

El succés ha ocorregut quan el jove estava prenent el bany amb un grup d'amics, que passaven el dia a l'illa, en una zona de penya-segats i s'ha colpejat contra les roques, cosa que li ha provocat ferides i policontusiones, per la qual cosa ha necessitat ser auxiliat.

Dos agents de la Policia Local s'han traslladat immediatament, al costat d'un metge i una sanitària, així com l'embarcació amb sis bombers del Servei de Prevenció Extinció d'Incendis i Salvament (Speis) que estava a l'illa fent unes maniobres, per a rescatar i atendre el ferit.

La Policia i els bombers han procedit a rescatar amb llitera el banyista, a qui després ha assistit el facultatiu, i l'han traslladat a l'helicòpter els cossos de seguretat per a ser evacuat a l'Hospital General d'Alacant.

També et pot interessar

stats