Rescaten dues joves d'un pantà a Màlaga que fugien de quatre agressors

Els agressors van assetjar-les i agredir-les mentre les xiques, de 22 i 24 anys, passejaven per la riba de l'embassament

Embassament del Limonero, a Màlaga, on van ocórrer els fets
Embassament del Limonero, a Màlaga, on van ocórrer els fets / Diputació de Màlaga

Dues xiques de 22 i 24 anys han sigut rescatades del pantà del Limonero, a Màlaga, després que es llançaren a l'aigua per a fugir de quatre homes que les van colpejar i apedregar.

Els fets van succeir al voltant de les 16:30 hores d’aquest dissabte, quan les dones estaven fent una passejada per la riba de l'embassament i es van topetar amb un grup de joves que van començar a assetjar-les i agredir-les.

Una de les joves va rebre un fort colp al cap i la van llançar a l'aigua. Tot seguit, l’altra jove es va tirar també al pantà per a intentar fugir dels agressors. Aquesta última va poder alertar al telèfon d'emergències 112 dels fets.

Molt nerviosa, segons fonts del 112, perquè els agressors encara estaven per la zona, va relatar el que havia passat i que la seua amiga necessitava ajuda sanitària perquè estava ferida.

Poc més tard, a les cinc de la vesprada, la jove va tornar a telefonar a emergències perquè els joves les havien tornades a atacar i els tiraven pedres, per la qual cosa requerien també assistència policial.

Fins allí es van desplaçar efectius policials, sanitaris i dels Bombers de Màlaga, que amb una barca zòdiac van rescatar les xiques, que romanien a l'aigua, al centre del pantà, i les van portar a la riba.

Van atendre les víctimes in situ, on van rebre les primeres cures abans del trasllat a l'Hospital Maternoinfantil de Màlaga. La Policia Nacional i Local treballen en el cas per a detindre als responsables de l'agressió.

També et pot interessar

stats