Rescaten set barranquistes que es van quedar aïllats al barranc dels Presseguers

Bombers dels parcs del Baix Maestrat, els Ports i Catalunya, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, han efectuat el rescat durant la matinada de diumenge

Imatges del rescat efectuat al barranc del Perseguer
Imatges del rescat efectuat al barranc dels Presseguers / Diputació de Castelló

Membres del cos de bombers han rescatat un grup de set barranquistes que havien quedat aïllats al barranc dels Presseguers, a la Tinença de Benifassà (Baix Maestrat), en una zona limítrofa amb Catalunya. 

L'avís es va rebre a les 19:25 hores del dissabte i l'operatiu de rescat ha finalitzat al voltant de les 5:30 de la matinada d'aquest diumenge, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

S’hi van mobilitzar dues dotacions de bombers dels parcs de Baix Maestrat i els Ports, un equip de la Unitat de Rescat de Muntanya i una unitat de comandament. Els bombers de la Generalitat de Catalunya van mobilitzar dues dotacions i dos equips GRAE de rescat en altura. També van col·laborar sis membres de la Guàrdia Civil.

Els especialistes de rescat de muntanya dels dos cossos van efectuar la progressió a través del barranc amb tècniques d'escalada fins que van localitzar els barranquistes. Posteriorment, van fer el rescat en condicions de seguretat. 

També et pot interessar

stats