Rescaten 6 persones en tres hores a la província de Castelló

Tres rescats els han fet amb helicòpter a causa de la dificultat d'accedir a les zones.

L’helicòpter de rescat de la Generalitat.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha rescatat aquest dissabte, en tres hores, sis persones accidentades a les muntanyes de la província en sis municipis.

La majoria eren senderistes i ciclistes que s'han lesionat i no podien caminar. Aquests incidents han mobilitzat els parcs de bombers del Baix Maestrat, la Plana Alta, la Plana Baixa, l'Alt Palància, l'Alcalatén i Espadà-Millars.

A més, a causa de la dificultat d'accés, en tres dels rescats també s'han mobilitzat els bombers especialistes de la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci. L'helicòpter de rescat de la Generalitat ha facilitat l'accés a les persones accidentades.

El primer rescat amb helicòpter ha sigut el d'un senderista de 41 anys, a la Font Tallada, al terme de Cabanes. A l'home l'han traslladat a l'Hospital General de Castelló.

També han fet un rescat d'helicòpter d'una dona de 51 anys a la zona de la cascada del riu d'El Carbo, al terme de Vilafermosa, que han evacuat en ambulància a l'Hospital General de Castelló.

A Lludient, una dona de 50 anys ha patit una caiguda a la zona de bany del Pozo de la Presa, on han fet el rescat en helicòpter i han evacuat l'accidentada a l'Hospital de la Plana.

També et pot interessar