Rescatat un gat després de viatjar de Barcelona a Benicarló atrapat en el motor d'un cotxe

El conductor va alertar els agents del Seprona de Sant Mateu després de parar a l'àrea de servei de Benicarló i sentir els miols d'un gat que provenien de dins del turisme

Els agents amb el gat rescatat del cotxe
Els agents amb el gat rescatat del cotxe / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha rescatat una cria de gat atrapada a l'interior d'un vehicle que circulava per l'AP-7, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els agents havien sigut alertats per uns ciutadans que viatjaven des de Barcelona i, quan van realitzar una parada a l'àrea de servei de Benicarló, van sentir els miols d'un gat que provenien de dins del turisme.

Fins al lloc es va desplaçar una patrulla del Servei de Protecció a la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil de Sant Mateu que, després d'una minuciosa i laboriosa intervenció, van aconseguir rescatar una cria de gat que es trobava en pèssimes condicions de salut a causa de les altes temperatures que hi havia dins del vehicle.

Sense demora, els agents van dispensar les primeres cures al gatet, que ha aconseguit sobreviure i ha sigut entregat a través de la Policia Local de Benicarló a una associació responsable de les seues cures.

També et pot interessar

stats