Rescatada de l'aljub d'una finca d'Alacant, on va caure quan buscava un lloc per a passar la nit

Agents de la Guàrdia Civil localitzaren la dona amb hipotèrmia i sense forces per a flotar dins del pou amb aigua que hi havia davall l'escala comunitària de la finca

Vídeo del moment del rescat de la dona que va caure a un aljub davall de l'escala de la finca / Guàrdia Civil
16 de maig 2022 - 14:04

La Guàrdia Civil d'Alacant ha rescatat aquest dissabte una dona que havia caigut, accidentalment, a l'aljub d'una finca. El pou on va caure es troba ubicat en una zona de molt difícil accés, amagat davall l'escala d'una finca d'un edifici comunitari.

El rescat va ser possible perquè un veí, en sentir la veu d'una persona que demanava auxili, a les 21:45 hores del dissabte, va cridar la patrulla, que en aquell moment passava pel carrer.

Els agents van trobar, darrere d'unes portes de fusta, en un espai comunitari de la finca, un forat que semblava l'aljub. Van comprovar que els crits provenien d'allí. Com van poder, els agents van anar estirant-la dels braços fins a traure-la del forat. La dona anava ben vestida, fins i tot amb sabates de tacó, i es trobava ja submergida en l'aigua i tan exhausta que ja quasi no aconseguia mantindre's flotant.

Moment del rescat de la dona per la Guàrdia Civil d'Alacant
Moment del rescat de la dona per la Guàrdia Civil d'Alacant / Guàrdia Civil d'Alacant

Els agents van haver d'actuar amb rapidesa per a traure-la de l'aljub i abrigar-la, mentre arribaven els serveis sanitaris que la van traslladar a l'Hospital Universitari de Sant Joan d'Alacant. Allí va quedar ingressada i en observació, pel que sembla, per una hipotèrmia a causa de la baixa temperatura de l'aigua, encara que, segons les mateixes fonts, la dona ja ha sigut donada d'alta.

La víctima és una dona de 46 anys que segons va relatar als agents buscava un lloc per a passar la nit. Es va tombar a un espai que va trobar darrere d'unes portes que hi ha davall de l'escala, prop d'on es guarden els productes de neteja de la finca. Tal vegada a causa del seu propi pes, la tapa de l'aljub va cedir. Si bé en un primer moment va intentar eixir pels seus propis mitjans, en no aconseguir-ho i ja nerviosa, exhausta i angoixada, va començar a cridar demanant ajuda.

També et pot interessar

stats