Requena tanca la piscina municipal a causa d’unes restes fecals

L’Ajuntament de la localitat ha hagut de clausurar les instal·lacions per a procedir amb les tasques de neteja i desinfecció

FYM2bYQXwAIb9fJ
Imatge de la piscina municipal de Requena / Ajuntament de Requena

L’Ajuntament de Requena s’ha vist obligat a tancar la piscina municipal després de trobar restes de femta en l’aigua a última hora del matí, quan encara estaven obertes les instal·lacions. Una notícia habitual en moltes piscines públiques durant l’estiu.

A causa de l’incident, les autoritats han hagut de clausurar immediatament la piscina per a dur a terme les tasques de neteja. Aquestes labors s'estendran fins a la jornada de demà, ja que és necessària una desinfecció completa, segons dictamina el protocol de seguretat i higiene davant d'aquests casos.

El personal de manteniment de la piscina municipal de Requena està duent a terme el protocol de tractament de xoc i analítiques microbiològiques per a garantir la seguretat dels banyistes i poder reobrir les instal·lacions al més prompte possible. Les reserves efectuades per a la vesprada de hui i el dia de demà seran modificades una vegada es tornen a obrir les instal·lacions.

Des de l'Ajuntament de Requena lamenten que l'incivisme d'algunes persones perjudique d’aquesta manera la resta de la ciutadania.

També et pot interessar

stats