Requena oferta més de 6.000 quilos d’embotit artesanal

La mostra de productes carnis va atraure més de 30.000 visitants l’any passat.

Embotits torrats que es van oferir en la fira de l'any passat

Requena es convertirà aquest cap de setmana en l’aparador més saborós de productes tradicionals. La localitat acull la 27 edició de la Mostra de l’Embotit Artesanal i de Qualitat, on s’ofertaran més de 6.000 quilos d’aquest producte, però també d’altres que s’elaboren al municipi com l’oli, el formatge i el vi.  

L'any passat més de 30.000 visitants van passar pel pavelló que acull la mostra, que s’inaugura aquest divendres al migdia. En la fira es podran tastar els set productes que elaboren les carnisseries de l'Associació de l'Embotit Artesà i de Qualitat de Requena, així com altres característics de la Plana d’Utiel-Requena, com el gosset, la ‘güeña’, la sobrassada i els ‘bollos’, segons ha explicat Miguel García, president de l'Associació de l'Embotit Artesà.

A més, l’entrada al recite de la fira inclou la visita a un monument o museu de la ciutat, que es pot disfrutar qualsevol dia de l’any. Amb aquesta iniciativa es pretén aprofitar la fira de l’embotit per a difondre els valors culturals i turístics de Requena. 

A més, els visitants que acudisquen en tren fins a la localitat obtindran un 10% de descompte en les compres de productes al recinte firal. L’Ajuntament de Requena també habilita autobusos gratuïts des de l'estació de ferrocarril fins al recinte firal i als principals monuments de la ciutat.

També et pot interessar

stats