Repunt Party: les màquines de cosir omplin la Ciutat de les Arts i les Ciències

Es tracta de la trobada més gran d'Espanya de persones aficionades a la costura que elaboren peces tèxtils de manera solidària

Repunt Party: les màquines de cosir omplin la Ciutat de les Arts i les Ciències
Shaila Lluch
21 de maig 2022 - 14:07

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull hui la VI edició de la Repunt Party, la trobada més gran d'Espanya de persones aficionades a la costura que acudeixen amb les seues màquines de cosir.

Organitzada per l'Associació Repunt, la iniciativa té com a objectiu recaptar fons per a l'ONG Casa de la Caritat de València.

Durant tot el dia, a l'Umbracle es confeccionaran peces tèxtils que s'ofereixen al públic a canvi d'un donatiu. Bosses, motxilles, carteres, bandoleres, bosses d'anar a comprar o de platja són alguns dels productes artesanals que s'hi exposaran.

L'acte està ambientat amb la música de la banda Sedajazz i els bessons Sergio i Vicente Rives, exconsursants de Maestros de la costura' d'RTVE, impartiran un taller de confecció de bosses.

El president de Casa de la Caritat de València, Luis Miralles, ha agraït el compromís de l'organització i del conjunt de la societat valenciana amb totes les persones en situació de vulnerabilitat que acudeixen als seus centres.

També et pot interessar

stats