Les representants de les festes d'Alacant, València i Castelló, juntes en les Fogueres

Les falleres majors de València i les regines de festes Castelló acompanyen les belleses del foc durant les Fogueres d'Alacant.

D'esquerra a dreta, Daniela, Rocío, Andrea, Aleida, Carla i Lucía, representants de les nostres festes
D'esquerra a dreta, Daniela, Rocío, Andrea, Aleida, Carla i Lucía, representants de les nostres festes / JCF

Les Fogueres d'Alacant celebren el 90 aniversari i les representants de les festes de València i de Castelló no s'han volgut perdre aquesta fita. Aleida González i Andrea del Caño, belleses del foc 2018, han sigut acompanyades durant els actes principals de les Fogueres per Rocío Gil i Daniela Gómez, falleres majors de València i Carla Bernat i Lucía Burguete, regines de la Magdalena de Castelló. 

Les representants infantils, Daniela i Lucía, participaren dijous 21 en l'Ofrena de flors d'Alacant amb la seua cort d'honor. Rocío i Carla, representants majors de les Falles i de la Magdalena, van estar presents en la segona jornada de l'Ofrena d'Alacant. 

També han visitat els monuments més destacats de la festa. En aquesta imatge podem veure-les en la Foguera Florida-Poratge, guanyadora del primer premi de la Secció Especial Infantil. També van visitar la Foguera Sèneca-Autobusos, que va obtindre  el primer premi de totes les categories amb "Amor-dolor", obra dels artistes Manuel Algarra i José Gallego.

D'entre totes les fogueres, no podia faltar la visita a la foguera oficial, la Foguera de la Plaça de l'Ajuntament.

A més, les representants de les Fogueres, les Falles i la Magdalena s'han pogut ajuntar cada dia en les mascletades de la Plaça del Estels.

També et pot interessar

stats