Es reprén el juí del cas Sala amb la declaració de sis testimonis

Un d’ells és el propietari d’un desballestador pròxim al concessionari Novocar, que va telefonar més de 200 vegades a l’acusat abans de l’assassinat.

VÍDEO | Es reprén el juí del cas Sala amb la declaració de sis testimonis

Aquest dilluns es reprén a Alacant el juí del cas Sala, en què es jutja l’assassinat de Carmen Martínez, la viuda de l’expresident de la CAM, Vicente Sala. És la sexta sessió i declaren 6 testimonis.

Entre els testimonis que compareixen davant del tribunal està el gerent del concessionari de cotxes Novocar, on va tindre lloc el crim. S’afigen als que ho van fer la setmana passada i entre els quals estava el propietari d’un desbastellador proper al concessionari de cotxes de la família Sala, i que va fer més de 200 telefonades a l’acusat els dos mesos anteriors a l’assassinat. 

Les declaracions de treballadors de l’empresa que estigueren al lloc dels fets, han posat en relleu les relacions roïnes entre Carmen Martínez i les seues tres filles. Una, l’esposa de l’acusat, va demanar no comparéixer. Les altres dos han dit que lluitaren contra el seu germà pel control de les empreses familiars seguint les instruccions dels seus advocats. 

El fill, Vicente Sala, és l’acusació particular i va qualificar d’agressiu l’acusat, Miguel López, cunyat seu. Per la seua part, la germana de la víctima va insistir que López és un gran manipulador. Aquest s’ha negat a declarar al·legant problemes psicològics. 

Els fets tingueren lloc el 9 de desembre de 2016 quan la víctima va anar al concessionari a arreplegar un cotxe i al llavador li van disparar dos tirs que posaren fi a la seua vida.

També et pot interessar

stats