La rèplica del primer vaixell que va completar la volta al món arriba a València

La nau Victòria va ser el vaixell amb què els capitans Magallanes i Elcano feren la volta al món ara fa 500 anys

Rèplica de la Nao Victòria navegant a Portugal
Rèplica de la nau Victòria navegant a Portugal
30 d'abril 2021 - 12:41

Una rèplica de la nau Victòria, el vaixell amb què els capitans Magallanes i Elcano van completar la primera volta al món, ha atracat la nit d'aquest dijous a València, en una escala de la gira que està realitzant per diversos ports d'Espanya com a ambaixadora del V Centenari de la Primera Volta al Món.

Aquest navili històric, fidel rèplica del vaixell que fa 500 anys va protagonitzar una de les majors aventures de tots els temps, estarà en la Marina de València des d'aquest divendres fins diumenge que ve 9 de maig, segons han destacat des de la Fundació Nau Victòria.

El vaixell, atracat ja a la Marina de València, estarà obert a les visites del públic, que podrà pujar a bord i conéixer-ne els detalls.

El vaixell, construït amb "minuciós rigor històric", té 26 metres d'eslora i 7 de mànega i durant els anys 2004 i 2006 va completar la seua pròpia volta al món fent escala en 17 països.

Des de llavors, ha realitzat gires per desenes de ports dels EUA i Europa i ha rebut milers de visites, una activitat familiar a l'aire lliure de la qual es podrà gaudir aquests dies a València i que s'ha adaptat a totes les mesures de seguretat contra la pandèmia.

També et pot interessar

stats