Repartiment a domicili gratuït per a minimitzar els contactes socials

L’Ajuntament de Callosa de Segura ha posat en marxa aquesta iniciativa.

VÍDEO | Repartiment a domicili gratuït per a minimitzar els contactes socials

L’Ajuntament de Callosa de Segura ha posat en marxa una iniciativa de repartiment a gratuït a domicili perquè la gent que per por ja no ix de casa puga continuar consumint rebent queviures i mercaderies a casa, gratuïtament. Segons explica el consistori, es tracta d’una forma d’ajudar els negocis de la localitat a mantindre les seues vendes i evitar la multiplicació de contactes socials.

Les comandes es fan per telèfon, WhatsApp o internet i hi participen 47 establiments de tota mena: restauració, fruiteries, carnisseries, botigues de roba, etc. A més, els preus són els mateixos que si es fa la compra in situ i hi ha enviaments els 7 dies de la setmana.

El regidor de comerç de la localitat, Vicente Mora, ha assegurat que és una mesura que afavoreix no només les persones que no poden eixir de casa per confinament o salut, sinó que tota la ciutadania es beneficia de la reducció d’interaccions socials. A més, molts comerciants afirmen que alguns dies han fet més vendes a través d’aquesta iniciativa que mitjançant les compres presencials.

També et pot interessar

stats