Reobrin els parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana amb algunes restriccions

El parc d’atraccions Terra Mítica no obrirà les portes enguany per a preparar la temporada 2021.

Parc aquàtic Aquarama, a Benicàssim
Parc aquàtic Aquarama, a Benicàssim / À Punt NTC

El nou decret de la Generalitat que regula l’etapa posterior a l’estat d’alarma contempla l’obertura dels parcs temàtics i d’atraccions fins a un 75% de l’aforament (un terç en atraccions i espais tancats). Malgrat això, la majoria d’aquests parcs han preferit reduir al màxim l’entrada de públic i adaptar les seues mesures als nous criteris sanitaris.

Per altra banda, el parc d’atraccions Terra Mítica, a Benidorm, ha preferit no obrir les seues portes aquest estiu per a destinar els següents mesos a millorar les seues instal·lacions i garantir una millor experiència de cara a la temporada 2021. El parc té intencions de tornar com un espai reconvertit i amb algunes novetats.

Aquesta és la relació d’espais que sí que obriran aquest estiu:

  • Bioparc València: obert des del passat 18 de juny amb un aforament menor al 35%. Per a evitar aglomeracions i cues, el parc recomana la compra en línia de les entrades. A més, els tiquets comprats per aquest canal poden optar a descomptes opcionals.
  • Terra Natura (Benidorm): obert des del 22 de juny. Entre les mesures que adoptaran es troben la presa de temperatura als visitants, la reducció de l’aforament “atenint-nos a la normativa legal vigent” o la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic.
  • L’Oceanogràfic: obert des de l’1 de juliol. Reducció de l’aforament a un 75%. Els usuaris hauran d’adaptar-se als recorreguts unidireccionals que ha marcat el parc i també a estrictes controls d’entrada i eixida en les zones interiors.
  • Segóbriga Park (Sogorb): obert des de l’1 de juliol. No està disponible la venda en línia. Aforament màxim de 322 persones. Accés dividit en dos torns (de 10 a 14 h i de 15:30 a 19:30 h). No es pot repetir torn.
  • Aquopolis (Cullera i Torrevella): oberts des de l’1 de juliol. L’aforament dels parcs serà reduït. També es recomana la compra d’entrades per via telemàtica.
  • Aqualandia i Mundomar (Benidorm): Es poden visitar des d’ahir (3 de juliol). Aforaments al voltant d’un 35% del total. En Mundomar l’ús de mascareta és obligatori. També es recomana la compra d’entrades en línia i seguir les marques en el paviment dels parcs per a garantir les distàncies de seguretat.
  • Aquarama (Benicàssim): obert des d’aquest dissabte 4 de juliol. Reducció de l’aforament a un 30% de la capacitat del parc. L’accés es divideix en dos torns: de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores. Una sola persona podrà comprar entrades pels dos torns d’un mateix dia, però s’hauran d’estar fora del parc de 14 a 15 h.

També et pot interessar

stats