Reobrin el cas d’un xiquet que va morir de càncer per una suposada negligència a Alacant

La família ha aconseguit aportar proves que ni el diagnòstic ni el tractament va ser el correcte

La família d'Óscar Sarrión, mort de càncer fa 10 anys, ha aconseguit que es reòbriga el cas / À Punt NTC
Pilar Llorca
Rafael Martínez
20 d'octubre 2021 - 20:58

Óscar Sarrión va morir als tres anys d'un tumor considerat dels més agressius en menors, un carcinoma nasofaringi. Però, segons la família, les pediatres del centre de salut del Pinós (Vinalopó Mitjà) no li'l detectaren, i el diagnòstic i el tractament que li donaren a l’Hospital General d’Alacant no van ser els correctes. 

Ara, deu anys després de la defunció d’Óscar, la família ha aconseguit que es reòbriga el cas gràcies a les noves proves aportades al jutjat de Novelda que donen suport a la seua acusació. L'esmenat jutjat ha citat a declarar quatre metges de la Seguretat Social com a investigats per presumpta negligència el proper 8 de novembre. 

La família d’Óscar assegura que anaren al pediatre 26 vegades en un any però sempre reberen un diagnòstic de refredat. Finalment, acudiren a un hospital privat d'Alacant on li detectaren un tumor i el derivaren a l’Hospital General d'Alacant, on li diagnosticaren i tractaren un tumor cerebral. Malgrat això el xiquet va morir perquè en realitat tenia un altre tumor, i la família va denunciar els metges responsables per negligència, però fins ara no han aconseguit que es fera justícia.

També et pot interessar

stats