Reobrin al bany les platges de Borriana i Nules que tancaren per contaminació fecal

La qualitat de les aigües torna a ser òptima, segons les analítiques encomanades pels dos municipis de la Plana Baixa.

Platja del Bovalar de Nules
Platja del Bovalar de Nules / À Punt

Les platges de la Malva-rosa de Borriana i del Bovalar de Nules, que s'havien tancat temporalment al bany per contaminació d'origen residual, s'han reobert aquest divendres, segons han informat fonts de dels dos consistoris.

La reobertura d'aquestes dues platges de la Plana Baixa s'ha dut a terme després de constatar-se que la qualitat de les aigües del bany és òptima, d'acord amb les últimes analítiques realitzades.

L'Ajuntament de Nules va decidir dimecres tancar temporalment al bany la platja del Bovalar per la presència de contaminació d'origen fecal, seguint les directrius marcades per la Direcció General d'Aigua de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat.

Un dia abans, dimarts, Borriana anunciava la prohibició del bany la platja de la Malva-rosa, també per la presència de contaminació residual en els mostrejos que havia realitzat el Servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

També et pot interessar

stats