Reobri un restaurant de València després de descartar més casos de Covid entre els seus treballadors

El local va tancar el passat 30 de juny després que un dels seus treballadors donara positiu en un test de detecció.

Imatge d'arxiu de la cuina d'un restaurant
Imatge d'arxiu de la cuina d'un restaurant / Pixabay.

El restaurant Aragón 58 de València obrirà les portes de nou dilluns que ve, 13 de juliol, "amb tota la seguretat i amb la supervisió de les autoritats sanitàries" després d'haver tancat el 30 de juny en haver-se detectat un cas aïllat de Covid-19 en un integrant de la plantilla.

Durant aquests dies en què el restaurant ha estat tancat s'han realitzat dues proves PCR, la més fiable, que detecta i quantifica el virus, a cadascun dels treballadors del restaurant.

Una es va fer al cap de dos dies de descobrir-se que hi havia un treballador amb Covid-19 i l'altra es va dur a terme la setmana passada. Tots els treballadors han donat negatiu en aquestes proves diagnòstiques, inclòs el primer cas, el que va obligar a tancar el restaurant, detalla l'establiment en un comunicat. La persona que va contraure la Covid-19 està "en perfecte estat, era un cas asimptomàtic i es va descobrir en una revisió mèdica rutinària", expliquen. En el moment de realitzar-se el test PCR la seua càrrega vírica era xicoteta i també el seu poder de contagi per la quals cosa "el risc per a treballadors i clients ha sigut ínfim en tot moment".

Així mateix, aquesta setmana passada s'ha fet una neteja i desinfecció de totes les dependències del restaurant, com a mesura de prevenció i responsabilitat.

Finalment, la direcció d'Aragón 58 agraeix "la compressió i les mostres d'afecte de clients, proveïdors i de tot el sector de la restauració".

També et pot interessar

stats