Reobri el restaurant Riff, un mes després de la mort d'una comensal

El xef Bernd Knöller garanteix "la màxima seguretat" que pot donar un restaurant.

VÍDEO | Reobri el restaurant Riff, un mes després de la mort d\'una comensal

El restaurant Riff de València obri les portes aquest dimecres després de vora un mes tancat, mentre continua la investigació judicial per la intoxicació alimentària d'una trentena de comensalsuna de les quals va morir

L'establiment, amb una estrela Michelin, va interrompre l'activitat el passat 17 de febrer i ha reactivat la central de reserves a l'espera oferir el servei "amb normalitat" des d'aquestes Falles. 

El jutjat d'instrucció número 1 de València manté oberta una causa per a determinar si darrere de la possible intoxicació hi ha uns bolets d'origen xinés que va subministrar al restaurant una empresa de Castella i Lleó.

En el marc d'aquesta investigació, es va determinar que una trentena de clients van patir una simptomatologia lleu per intoxicació alimentària, amb l'excepció d'una dona de 46 anys, que va faltar hores després al seu domicili.

El xef garanteix "la màxima seguretat"

Bernd Knöller ha atés aquesta vesprada À Punt Mèdia i altres mitjans, i ha assenyalat que el local reobrirà perquè està "en plena situació de funcionar amb la màxima garantia que pot donar un restaurant". Per això, garanteix "la màxima seguretat", tot i que ha admés que "el 100% segur no existeix, no ho podem garantir ni nosaltres ni cap restaurant".

El xef del restaurant Riff ha afirmat que l'últim mes ha sigut un moment "tremendament dur" i que és "el malson de qualsevol restaurant, el pitjor que pot passar". A més, ha aclarit que la Conselleria de Sanitat ha indicat "en tot moment que no existeix cap raó per a mantindre el restaurant tancat". Tot i això, ha reconegut que un succés "tan tràgic" suposa "un abans i un després".

També et pot interessar

stats