Reobri la línia Saragossa-Terol-Sagunt després de tres mesos d’obres

Ara es realitzaran una sèrie de treballs en la infraestructura per a garantir la seguretat de l'explotació ferroviària.

Reobri la línia Saragossa-Terol-Sagunt després de tres mesos d’obres
Reobri la línia Saragossa-Terol-Sagunt després de tres mesos d’obres

Aquest dissabte Adif restableix totalment la circulació ferroviària en tota la línia Saragossa-Terol-Sagunt, després d'haver finalitzat les obres de modernització de la infraestructura, que van començar el passat dia 9 de juliol.

Així, es compleix amb la planificació prevista, abans de les Festes del Pilar, després que es restablira el trànsit en el trajecte Sagunt-Caudiel el passat 16 de setembre.

D'aquesta manera, es normalitzen els horaris dels serveis comercials de viatgers en la totalitat de la línia i es restableixen els solcs per als trànsits de mercaderies.

A partir d’ara, es realitzaran diversos treballs i controls en l'àmbit de la infraestructura per a garantir la seguretat de l'explotació ferroviària, pel que s’implantaran limitacions temporals de velocitat (LTV) que s'aniran suprimint a mesura que finalitzen les actuacions.

Els horaris dels diferents serveis de viatgers i mercaderies s'adaptaran de manera progressiva a les noves condicions de la infraestructura i de la capacitat disponible de solcs, d'acord amb les empreses ferroviàries.

També et pot interessar

stats