Reoberta l'AP-7 a la Jonquera, 31 hores després del bloqueig de Tsunami Democràtic

L'autopista ha sigut reoberta pera entrar a Espanya, però continuada tallada en sentit França perquè cal retirar materials i enderrocs.

La circulació ha estat tallada a la Jonquera durant 31 hores per les protestes de Tsunami Democràtic
La circulació ha estat tallada a la Jonquera durant 31 hores per les protestes de Tsunami Democràtic / Efe

L'autopista AP-7 s'ha reobert a la circulació des de França en direcció a la Jonquera (Alt Empordà) al voltant de les 16 hores d'aquest dimarts, 31 hores després del bloqueig de la via per Tsunami Democràtic en resposta a la sentència de l'1-O.

Després del desallotjament de persones acampades iniciat a primera hora del matí per la policia francesa, l'autopista ha sigut reoberta en sentit sud, encara que segueixen tallades les eixides 1 i 2. No obstant això, en sentit nord, l'autopista continua tallada perquè s'estan el materials i els enderrocs deixats pels acampats.

Inicialment, el trànsit s'ha obert de França cap a Espanya i està previst que, en el sentit contrari, es faça al llarg d'aquesta vesprada.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han aconseguit que els manifestants es retiraren de l'N-II per a recuperar el trànsit de vehicles.

Un total de 19 persones han sigut detingudes aquest dimarts durant les protestes i el bloqueig de l'AP-7 al pas fronterer de la Jonquera entre Espanya i França. També ha sigut detingut al conductor d'un tràiler que ha intentat atropellar un grup de manifestants independentistes en l'N-II.

També et pot interessar

stats