Reoberta als banyistes la platja de les Viudes de Peníscola

L’Ajuntament de Peníscola, al Baix Maestrat, ha obert ja la platja que estava tancada per contaminació.

L’ajuntament ha retirat ja el cartell de prohibit el bany en aquesta platja de Peníscola que s’acaba de reobrir al públic.
L’ajuntament ha retirat ja el cartell de prohibit el bany en aquesta platja de Peníscola que s’acaba de reobrir al públic.

La platja de les Viudes de Peníscola, al Baix Maestrat, que estava tancada al públic per contaminació ja es troba oberta als banyistes. L’ajuntament va tancar aquesta platja ara fa una setmana per problemes a les canonades pròximes a la zona. En concret, es varen embossar les canalitzacions de les urbanitzacions que hi ha al voltant de la zona, sobretot a conseqüència de l’increment de residents en l’època d’estiu.

El regidor de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, ha manifestat a À Punt_Mèdia que “l’empresa Facsa ha fet un treball important per a netejar les canonades i reconduir les aigües residuals al riu que hi ha als afores de la zona de platja”. Segons Suescun, “el problema finalment s’ha pogut resoldre i esta mateixa vesprada s’ha retirat el cartell de prohibit el bany i s’ha obert la platja al públic”.

Mentrestant, una altra platja del Maestrat, la del Gurugú de Benicarló encara està tancada. L’ajuntament continua treballant per a reparar els col·lectors dels habitatges i així impedir que les aigües residuals desemboquen en aquesta platja.

També et pot interessar

stats