Renfe registra 81.000 nous usuaris en el primer dia per a comprar abonaments gratuïts

El registre previ facilitarà l'obtenció dels abonaments a partir del 24 d'agost a través d'internet, les màquines autovenda o les taquilles

Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies
Imatge d'arxiu d'un tren de rodalies / Renfe

Renfe ha registrat més de 81.000 usuaris nous en el primer dia habilitat per a facilitar l'adquisició dels abonaments gratuïts de rodalia, rodalies i mitjana distància, que s'activarà el 24 d'agost.

Del total d'usuaris registrats aquest dilluns, 48.175 ho van fer a través del web de Renfe i 22.735 en la seua aplicació; 9.986 per mitjà de l'aplicació de Renfe rodalia; i 127 en el web d'Avlo, segons ha informat aquest dimarts la companyia en una nota de premsa.

El nombre d'usuaris registrats es multiplica així per 23 respecte a la mitjana diària d'altes, apunta Renfe.

El registre previ facilitarà l'obtenció dels abonaments a partir del 24 d'agost a través d'Internet, les màquines autovenda o les taquilles. Aquests seran vàlids entre l'1 de setembre i el 31 de desembre.

Encara que l'abonament és gratuït, a l'hora d'efectuar la compra serà necessària una fiança de deu euros per a cada nucli de rodalies, i de vint euros per a cada servei de mitjana distància convencional.

El pagament amb targeta permetrà que la devolució de la mateixa es faça de manera automàtica, una vegada finalitze el període de validesa i quan s'hagen complit les condicions fixades, és a dir, s'hagen fet setze desplaçaments en aquests quatre mesos.

A més, els serveis Avant d'obligació de servei públic comptaran amb un descompte del 50% per als usuaris recurrents, aplicable als títols multiviatge Avant venuts entre l'1 de setembre i el 31 de desembre, amb condicions d'ús específiques.

També et pot interessar

stats