Renfe facilita temporalment el canvi de bitllets, sense costos, per l’augment dels contagis

L’operadora amplia també la caducitat dels abonaments multiviatge fins al 30 de juny de 2022

Un tren Euromed pel seu pas per València
Un tren Euromed pel seu pas per València / À Punt NTC

Renfe facilitarà temporalment el canvi de bitllets sense costos davant la situació sanitària actual i l'augment dels contagis per covid-19, segons ha informat l'operadora pública en un comunicat.

Els clients de Renfe que tinguen bitllet per a viatjar des d'aquest dimecres i fins al 15 de gener de 2022 en trens d’AVE, Avant, llarga distància i mitjana distància i que no puguen fer-ho per motius sanitaris, en haver de guardar aïllament, podran canviar la data del viatge de manera gratuïta.

Els viatgers que no hagen pogut viatjar abans d'aquest dimecres per motius sanitaris poden tramitar la seua sol·licitud de canvi, ha recordat Renfe. L'operadora ha assenyalat que totes les peticions es tramitaran, encara que la gestió es podria dilatar en funció de les sol·licituds rebudes.

A més, en els seus serveis públics, Renfe ha ampliat temporalment la caducitat dels bitllets multiviatge Avant, Abonament Targeta Plus i Targeta Plus 10 fins al 30 de juny de 2022.

Renfe ha destacat que ja va activar la devolució i canvi de bitllets de tren de manera gratuïta durant les restriccions de mobilitat motivades per la covid-19. Durant tot el temps que es van mantindre les restriccions de mobilitat, va retornar 97,5 milions d'euros als viatgers per 2,57 milions de bitllets anul·lats.

També et pot interessar

stats